Wie is AenO?

Sinds 2002 ben ik aan de slag als ICT-coördinator in het basisonderwijs. Deze job combineerde ik gedurende een 10-tal jaren met lesgeven in het volwassenenonderwijs.

Als bachelor in de toegepaste informatica was ik voorbestemd om programmeur/analyst te worden. Door het toeval ben ik echter het onderwijs ingerold.

Het is dankzij deze combinatie dat ik gerust durf te stellen dat ik een zeer brede kennis heb op het vlak van IT. Ook kan ik zeer snel problemen analyseren en op zoek gaan naar gepaste oplossingen.

Mijn passie voor het web, in combinatie met mijn brede kennis van zowel hard- als software, hebben mij doen beslissen om te starten met Aeno: voor zowel grafische vormgeving (ontwikkelen van logo of huisstijl), webdesign en webtools, maatwerk programmatie als het geven van advies en ondersteuning hierin, kan je terecht op één plek.

En aangezien ik dit combineer met mijn hoofdjob, kan ik dit aan een correct tarief.